Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Sukkeret og sirupen kokte, ødelagt?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 08-12-12, 11:25   #1
Robyn
⭐️⭐️⭐️
 
Robyn sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2008
Innlegg: 9.071
Blogginnlegg: 2
Robyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de flesteRobyn er kulere enn de fleste
Spørsmål

Sukkeret og sirupen kokte, ødelagt?

Jeg skal lage (har lagd) snickerskonfekt. Sukker, sirup og peanøttsmør skal varmes opp. Jeg startet med å blande og varme opp sukker og sirup, og dette kokte litt (på relativt svak varme) mens jeg sto med ryggen til og gjorde noe annet.
Jeg blandet i peanøttsmøret og cornflaksen allikevel og satt det i kjøleskapet, men lurer nå på om jeg egentlig bare kan kaste den og starte på nytt. Tok en ut av kjøleskapet og den er forholdsvis hard. Det skal egentlig være et lag sjokolade på toppen, men gidder ikke gjøre det dersom den mest sannsynlig er ødelagt alliekvel.

__________________
1996 & 2002
"Det har jeg aldri gjort før...
Så det tror jeg sikkert jeg kan klare..."
-Pippi
Robyn er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 21:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no