Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Kaldheving av deig til grovbrød

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 25-08-12, 17:24   #21
Nera
Pandemonium
 
Nera sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2008
Innlegg: 7.111
Nera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner tilNera er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: Kaldheving av deig til grovbrød

Opprinnelig lagt inn av Kaprifol, her.

Kan det fungere hvis jeg lager deig med kald væske om kvelden, setter den i kjøleskapet over natt, tar ut bollen og hever på kjøkkenbenken i romtemp mens jeg er på jobb? I så fall kan jeg jo steke brødene like etter middagslagingen.

Det er ofte sånn jeg pleier å gjøre det, dersom det ikke er for varmt inne. Jeg har nemlig opplevd at en diger deig med 1/4 pk gjær løp over sine bredder på den måten. Da har jeg like gjerne latt den heve fra seg i kjøleskap, og heller tatt etterhevingen i romtemperatur.

__________________
There's a fine line between wrong and visionary. Unfortunately, you have to be a visionary to see it.
2009 2012
Nera er aktiv nå   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:05.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no