Sjokolademoussekake, uten sukker, hvetemel, melk og egg
NYDELIG
Cashewkrem (til bunnen og topping)
1 dl cashewnøtter
1/2 dl vann
1/3 vaniljestang
Kakebunn:
2,5 dl valnøtter
3 ss kakaopulver
en liten klype salt
1 ss kokosolje
1 ss honning
7 dadler
3/4 dl cashewkrem
Sjokolademousse:¨
4 dadler
1/2 dl vann
2 ss honning
ca 1/2 vaniliestang
1 avokado
1/2 dl kakaopulver
Pynt med f.eks granateple eller rips
- Begynn med cashewkrem, den lager du ved å kjøre nøttene i blender sammen med vaniljestang, ha så i litt og litt vann, kjøres en god stund og la den stå til den blir kremet
- Finhakk valnøttene i en blender, tilsett så kakaopulver og salt, kjør dette sammen. Tilsett resten av ingrediensene til kakebunnen og bland dette godt sammen.
Legg dette på ett kakefat
- Lag sjokolademousse ved å kjøre dadler, vann, vanilje og honning i en blender. Tilsette avokado og kakao for så å kjøre blenderen igjen så det blir en kremet konsistens. Ha dette over på kaken. Pynt med rester av cashrewkremen, og pynt med rips eller granateple.
Denne kaken er fantastisk god.
BILDE I BLOGGEN MIN og masse andre oppskrifter
|