Oopsie-rolls og tips (bilder) til bruken av disse
For lavkarbere (og andre, selvsagt).
Disse er ganske geniale, selv om jeg synes de ikke smaker så mye i seg selv. Men når man lager dem søte funker de fint som en slags vannbakkels, og de er fine som burgerbrød osv. I linken nedenfor er det maange gode tips med bilder. 
http://www.apinchofhealth.com/forum/...ead.php?t=5230
Sitat:
5 Karber i hele oppskriften
"Oopsie-roll"
3 store egg
1/8 Ts bakepulver (eller Kremotartari)
100 gram Philadelphia eller annen kremost
Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser) Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen.
Lag topper på bakepapir, og flat de ut bittelitt.
Avhengig av størrelse blir det 6-10 "rolls".
Stekes på 150 grader i 25-30 minutter.
Kan fryses, og tiner raskt.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
|