Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Økologisk og diettmat

Redusere karbo. Hva med fett?

Økologisk og diettmat Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 27-07-10, 17:23   #1
Pasta
En skrue løs
 
Pasta sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2007
Hvor: I nord
Innlegg: 7.678
Pasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner tilPasta er et navn som alle kjenner til
Standard

Redusere karbo. Hva med fett?

Mannen og jeg skal forsøke oss på å redusere karboinnholdet i kosten. Vi skal forsøke å endre uten at det blir en kur. Målet er vektreduksjon.
Planen er å kutte potet, gulrot, mais, pasta, ris, sukkerbrus og godis.
Og å redusere brød og gå over på grovere knekkebrød.
Fortsatt spise frukt og bær, men ikke i ekstreme doser.

De vi kjenner som går på lavkarbo er ekstreme og spiser så og si ingen karber. De pøser på med fett i kostholdet og går ned i vekt.

Når vi skal endre, bør vi da være ekstra påpasselig med fettinnholdet i maten? Er det skikkelig ille for vekten å ikke kutte alle karbene, samtidig som man spiser ganske fettholdig mat?

__________________
2001, 2005, 2020
Pasta er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 15:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no