Sv: Hva er det til middag i dag?
Åh, vi har hatt god middag!! :mett:
Marinert kyllingbryst på eggnudler og kinakål stir-fry.
Det var en pakke som kom fra Food Story. De har et sånt opplegg hvor man kan abonnere på mat. Annenhver uke får man en eske med råvarer og en oppskrift med litt om matens historie og hvor ingrediensene kommer fra.
Kyllingen ble levert ferdigmarinert (men marinaden bestod av lys soyasaus, fish sauce, Marple sirup, hvitløk og ingefær). Denne ble brunet i panne og stekt i ovn.
Så stekte vi kinakål, paprika og sopp. Sausen bestod av mørk soyasaus, sesamolje, fish sauce, marple sirup, wild&tasty sweet chili sauce, sesamfrø, hvitløk, ingefær, lime og vann. Eggnudler trakk i sausen. Usaltet smør vendt inn før servering og fersk koriander på toppen. En spesielt god soyasaus til servering.
En tre A4-sider lang oppskrift fulgte med og masse info om maten. Morsomt og spennede, og veldig god mat! Og enkelt å få til. Ikke lange tiden tok det heller.
De anbefalte hvitvin til, men vi drakk chilensk rødvin.
Sist redigert av Hyacinth : 09-02-07 kl 20:47.
|