Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Oppbevaring av et helt stykke kjøtt

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 13-01-10, 17:47   #1
emma71
utfordrer ikke
 
emma71 sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Follo
Innlegg: 688
emma71 er populæremma71 er populæremma71 er populær
Standard

Oppbevaring av et helt stykke kjøtt

Jeg kjøpte en hel mørbrad forrige dagen, nesten 3 kg, pakket i tett plast, men ikke vakuumpakket. Utløpsdato er 2. februar. Jeg har tenkt å bruke kjøttet i en gryterett, Biff Stroganoff regner jeg med, lørdag 23.1.

Bør jeg fryse kjøttstykket (i mindre stykker/skiver?) inntil jeg skal bruke det, eller burde det gå bra å oppbevare det i kjøleskapet i orginalemballasjen?

__________________
Mamma til storebror, født jan 06 og lillesøster, født april 09.
emma71 er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 17:43.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no