Stekepanne
Hei!
Jeg fant en gammel tråd om temaet, men det er sikkert mange nye på markedet nå 
Vi er storforbrukere av steikepanner... Klarer alltid å ødelegge belegget. Først hadde vi en fra høyang, "panny", med titan. Den holdt faktisk i 7 år, men da var belegget brunt i bunnen, dvs at alt festet seg i belegget. Vi vasket den godt hele tiden. Så kjøpte vi Jamie Oliver i Titan. Den holdt i to år før det samme skjedde. I fjor kjøpte jeg green pan, eller hva den heter, som skulle være keramisk og tåle høyere temperatur. Nå skjer det samme med den. Det har satt seg en svak brun ring rundt hele pannen, og det vi steker begynner å feste seg.
Jeg tror problemet er at vi steker mye, og vi steker på høy varme. Men, - det klarer vi vel ikke slutte med. Har også hørt at olivenolje ikke tåler høy varme, så vi har gått over til rapsolje for steking.
Så til spørsmålet: Er det noen som kan anbefale en panne som tåler vårt bruk? Og som selv mor uten muskler kan løfte ? Jeg vil gjerne ha jernpanne, men de er så blytunge! Den eneste jeg kan løfte er den vi hadde hjemme når jeg var liten, men den finnes vel ikke lenger...
Og hva skal egentlig disse titan/keramiske pannene tåle??
__________________
Mammaen til supergutt 2003
Drømmer om lillebrøster, men det tar visst sin tid..
|