Lettvint servering til rundt 12 med varierende smak og lyst?
Jeg skal ha en jobbsamling her hjemme neste uke, og skal servere mat. Vi er en gjeng fra 25 til 65; tilhørende varierende smak og lyst, en som ikke tåler hvitløk og chili, flere unge som liker det meste, eldre med litt mer konservativ smak.
Jeg vil servere noe som er relativt greit å lage istand og som det ikke er så mye mas med underveis. Foreløpig plan er en del mindre retter og jeg har tenkt på følgende:
- Focaccia
- Båtpoteter i ovn
- Kjøttboller
- Pai
- Pizza med spekeskinke og blåmuggost
- Tacolodd med tortillachips og guacomole til
- Grønn salat
- Pastasalat med kylling
- Ostefat
Det eneste jeg ser er at det blir veldig mye som må stå i ovnen mot slutten; både poteter, pai, pizza og tacolodd. Det blir i overkant, noe må kuttes ut, og jeg bør vel ha noe som kan stå oppå ovnen i steden.
Innspill og nye ideer? Gjerne også et par innspill til mer "konservative" retter som samtidig faller i smak hos de fleste.
|