Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Pulled pork

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 04-04-09, 09:35   #1
Benzo
Teller ned
 
Benzo sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 12.190
Benzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt avBenzo har mye å være stolt av
Standard

Pulled pork

Fant denne oppskriften i et interiørblad i fjor sommer, må bare dele den med dere. Vanvittig godt, kjøttet blir så mørt at det smelter i munnen.
Passer bra på dager man har lyst til å gjøre noe annet enn å henge over grytene, inn i ovnen og ut på tur.

6-8 pers

2-3 kg svinenakke
1 ss paprikapulver
1 ss salt
1/4 ss pepper
1/2 ss chillipulver
4 dl eplejuice
2 gule løk i skiver

Bland sammen alle krydderene og gni godt inn i kjøttet. Ha kjøttet i en ildfast form, hell over eplejuicen og legg i løken. Dekk godt med aluminiumsfolie og sett formen i ovnen ved 150 grader i 5 timer. Ta av folien og sjekk kjøttet, det skal falle fra hverandre. Gjør det ikke det, kan du la det steke litt til. Ta ut kjøttet og avkjøl (ikke kast laken). Bruk fingrene og dra kjøttet fra hverandre. Ha det i en bolle, ha i 1/2 dl av laken fra formen og bland med 1 dl barbequesaus. Serveres i hamburgerbrød med coleslaw.

Benzo er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 22:36.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no