Sv: Skikkelige blundere og andre artige mathistorier
Opprinnelig lagt inn av Muskat, her.
For en fantastisk tråd!
Forrige søndag skulle min kjære samboer gi meg nybakte rundstykker til frokost. Jeg hadde på forhånd utstyrt ham med ferdigpose med melblanding, tilsett vann og gjær, rimelig bombesikkert skulle man tro (til tross for at han kan være et surrehue av dimensjoner). Så da jeg ble vekket duftet det deilige nybakte rundstykker i hele huset og frokostbordet var dekket, kaffen var kokt og eggene helt perfekte. Men da jeg satte tennene i rundstykket knaste det så underlig, og det smakte da fryktelig søtt? Nei, han hadde fulgt bruksanvisningen på pakningen til punkt og prikke, det var sånn de skulle være. Snuppa på fem var enig med meg, her var det noe mystisk. Vel, så viser det seg at han har klart å bake dem ut i melis i stedet for mel. 
Men ble det ikke veldig godt, da? 
__________________
In vino veritas
|