Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

2015 - Grilltips

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 23-05-15, 22:14   #1
Fløyel
~~~~~~~
 
Fløyel sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 16.235
Blogginnlegg: 30
Fløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtidFløyel har en fantastisk fremtid
Standard

2015 - Grilltips

Vi bruker utekjøkken mye om sommeren og syntes det er artig å eksperimentere litt og lage noe annet enn "bare" grillpølser - så her kan vi dele tips!

I dag har jeg eksperimentert litt - med hell!

Helstekt tynnribbe.

1 time i romtemperatur krydret med salt og pepper, 3 timer på grillen på 110-120 grader. Første 2 timene med svorsiden ned, siste timen med svorsiden opp.
30 minutter før ferdig tid glaserte jeg hele ribba med honning-bbq saus, hvile i 10 minutter - Serverte med maiskolber, colslaw, løkringer og pommes frites. Ribba ble så vanvittig saftig, mør og god! Vi bruker bbq saus og HP-saus vedsiden av.

Anbefales.

__________________
<<< When nothing goes right - go left >>>

Sist redigert av Fløyel : 23-05-15 kl 22:25.
Fløyel er ikke aktiv   Svar med sitat
 

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 00:39.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no