Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Jeg gir ikke opp! Aioli

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 13-06-09, 20:13   #1
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Jeg gir ikke opp! Aioli

Jeg får altså ikke til å lage dette. Har prøvd utallige ganger, ulike framgangsmåter.

Jeg har et kriterium, det er at jeg kan bruke stavmikseren, for ellers blir det for tungvindt, tungt og tar for lang tid.

I dag har jeg investert i ny stavmikser. Greide å ikke ta den til 2000 kroner heldigvis, kjøpte en rimelig sak fra Philips som hadde visp og kuttebolle i tillegg til vanlig stavmikser.

Nå har jeg prøvd to ulike oppskrifter, og venter på at mannen skal komme hjem for å evaluere, men jeg har nok en viss aning.

Kan i hvertfall si at den nye stavmikseren var mye bedre enn den gamle, for konsistensen ble nå i hvertfall bedre enn den har blitt før.

førsøk 1:
Her kom jeg over en oppskrift hvor man puttet opp i nesten alle ingredienser med det samme i denne rekkefølgen:
2-2,5 dl olje
1 egg (både hvite og plommen)
eddik
salt
Dette skulle kjøres på full guffe med stavmikseren og når det var begynt å tykne skulle en ha i hvitløk og litt pepper. Dette gikk veldig fort og konsistensen ble tykk og grei. Men jeg hadde nok oppi for mye eddik denne gangen er jeg redd for.

Forsøk 2:
Her er det den måten med å tilsette oljen i en stråle. Synes det er litt skummelt for den er ofte på kanten for å skille seg, men det gikk fint, men dette tar mye lenger tid, og faktisk blir jeg sliten i armen selv om jeg bruker stavmikser.

1 eggeplomme
salt
hvitløk
1 liten ts dijonsennep

Dette moses sammen og tilsetter olje i en tynn stråle.

Denne tror jeg ble best, men muligens litt mye hvitløk, må la den stå litt før jeg kjenner etter.

I morgen har jeg tenkt å prøve dette etter fremgangsmåte i forsøk nummer en, for da går det virkelig fort.

Kom gjerne med innspill om dine tips&tricks når det kommer til å lage alioli, majones og gjerne også cæsar-dressing som er neste punkt på planen når jeg har lært meg alioli.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 20:13   #2
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Alioli

Har forresten brukt mest solsikkeolje og kanskje 1/4 del olivenolje, har en mistanke om at den gir for mye smak ellers.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 20:28   #3
Lisa
anglofil
 
Lisa sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 6.589
Lisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Alioli

Vel, jeg får kun til aioli ved å piske for hånd. Nå er lillemor så stor at hun hjelper meg med å helle tynn stråle olje ... lagde sist helg og den ble faktisk ikke så verst. Jeg blander nå halvt virgin olive oil og raps olje. Litt sitron, sennep og hvitløk.

Jeg har aldri fått til aioli med hverken stavmikser eller med Kitchenaid blender.

Lisa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 20:38   #4
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Alioli

Temperert egg. Blir bra hver gang. Bruker forskjellige håndholdte vispemetoder.

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 21:37   #5
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Alioli

Opprinnelig lagt inn av Veronal, her.

Temperert egg. Blir bra hver gang. Bruker forskjellige håndholdte vispemetoder.

Hele egget eller bare plommen?

Mannen har kommet hjem, men han har akkurat spist kebab, så jeg får vel vente til smaksløkene kommer til seg selv.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 21:40   #6
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Pisker alle for hånd? Vel jeg fortsetter litt på min stavmikser-vri. Ellers tror jeg ikke det blir gjort.

Det er stort sett mitt ansvar å lage tilbehør her i heimen til ymse anledninger, og har mye godt på repertoaret etterhvert, men altså aioli det får jeg ikke helt til - og det er jo dumt for det er jo SÅ godt hvis den er god.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 21:43   #7
Joika
Pauset
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Internett
Innlegg: 23.987
Blogginnlegg: 180
Joika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme omJoika har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Jøss. Dette har jeg laget et par ganger, helt uten problemer. Å piske for hånd er ikke veldig tidkrevende, det jeg kan huske?

Joika er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 21:48   #8
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Opprinnelig lagt inn av Joika, her.

Jøss. Dette har jeg laget et par ganger, helt uten problemer. Å piske for hånd er ikke veldig tidkrevende, det jeg kan huske?

hmm da må det være meg det er noe galt med.

kanskje jeg prøver for hånd da.

Men - har prøvd mange oppskrifter og det smaker stort sett høgg. Rett og slett. Og ikke synes jeg det finnes så veldig gode varianter i butikken heller.

Kanskje det rett og slett er fordi det smaker bedre i Spania? Der synes jeg nemlig det smaker godt overalt.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:03   #9
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Jeg har aldri fått til å lage Alïoli for hånd. Jeg bruker foodprocessor med fin visp, også bruker jeg veeeeldig lang tid med oljen- da blir den veldig, veldig bra!
Svigermor hadde problemer med at den skilte seg (og hun lager med håndmikser), hun brukte flere eggeplommer enn det som stod i oppskriften, etter tips fra en venninne, og det funket visst bra.. kanskje du kan prøve det?

Jeg har forresten en veldig god oppskrift, men den er ganske tungvindt da. Går også an å bruke denne oppskriften til ferdig kjøpemajones Det er kanskje stygt å si det, men den blir nesten like god med kjøpemajones som om man lager den fra bunnen
Oppskriften kommer fra en Tapasrestaurant her i byen.

Butikkalïoli smaker møkk. Det er noe utrolig ekkelt med hvitløken i ferdig alïoli :urk:

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:05   #10
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Nå har jeg fått litt dreisen på selve konsistensen, men det smaker ikke så veldig godt av en eller annen grunn. Det er vel noe med blandingsforholdet mellom tingene.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:10   #11
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Opprinnelig lagt inn av mkj, her.

Nå har jeg fått litt dreisen på selve konsistensen, men det smaker ikke så veldig godt av en eller annen grunn. Det er vel noe med blandingsforholdet mellom tingene.

Har du prøvd med litt sennep i selve "majonesen"? Hva med sitron og cayennepepper?

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:13   #12
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Den første gangen jeg prøvde brukte jeg sennep. Da holdt mannen min på å brekke seg. Det er helt sant. Men jeg tror det var for smakssterk olje jeg hadde brukt.

Så i forsøk nummer to i dag brukte jeg dijonsennep i tillegg til sitron (fra gul flaske samt pepper)

Og den fikk faktisk godkjent av både far og datter i huset. Så da tester jeg ut dette litt mer etterhvert.

Noterer også cayennepepper til neste forsøk.

Tusen takk for alle tilbakemeldinger forresten!

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:19   #13
Lisa
anglofil
 
Lisa sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 6.589
Lisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Oljen er viktig ja ... den "lette" aiolien man får i Spania tipper jeg er laget av en lett luktfri olje. Jeg brukte jo bare virgin olive oil og det satte voldsom smak, så begynte jeg å blande med raps men det blir liksom ikke helt riktig det heller ....

Lisa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:30   #14
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Opprinnelig lagt inn av Lisa, her.

Oljen er viktig ja ... den "lette" aiolien man får i Spania tipper jeg er laget av en lett luktfri olje. Jeg brukte jo bare virgin olive oil og det satte voldsom smak, så begynte jeg å blande med raps men det blir liksom ikke helt riktig det heller ....

Solsikkeolje funker utmerket! Olivenolje og raps blir feil. Raps lukter ikke så mye, men den har litt "fiskeaktig" smak, synes jeg.

I grunnmassen (før du tilsetter hvitløk, cayennepepper, salt, pepper og sitron) går det også an å ha litt sukker for å få frem de andre smakene samt nøytralisere edikk/dijonsennepsmaken. Det er jo på en måte en majones man skal lage i grunnen, også skal man tilsette det andre for å få alïolien
Jeg ville forresten brukt vanlig sitron fremfor sitron på flaske, den på flaske er vel konsentrert, så da kan det fort bli litt for mye sitronsmak?

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:42   #15
Veronal
Etylbarbital
 
Veronal sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
Veronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme omVeronal har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

mkj: Jeg tempererer hele egget, men det er bare fordi jeg synes det er det enkleste.

__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
Veronal er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:50   #16
Lisa
anglofil
 
Lisa sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 6.589
Lisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Solsikkeolje .... men da blir det jo ikke akkurat så sunt tilbehør da

odelia rapsolje hverken smaker eller lukter noe som helst, ingen som bruker den altså? Og ingen som bruker olivenolje til aioli?

Lisa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:53   #17
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.101
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Opprinnelig lagt inn av Lisa, her.

Solsikkeolje .... men da blir det jo ikke akkurat så sunt tilbehør da

odelia rapsolje hverken smaker eller lukter noe som helst, ingen som bruker den altså? Og ingen som bruker olivenolje til aioli?

Det er odelia vi bruker, jeg synes den har tendenser til fiskelukt.

Man skal vel bruke en nøytral olje, så da utgår olivenolje.. blir veldig mye smak.

Jeg har forresten alltid tenkt at alïoli ikke er spesiellt sunt da...det er jo hvitløksmajones

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 22:58   #18
Lisa
anglofil
 
Lisa sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 6.589
Lisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtidLisa har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Opprinnelig lagt inn av Vianne Rocher, her.

Det er odelia vi bruker, jeg synes den har tendenser til fiskelukt.

Man skal vel bruke en nøytral olje, så da utgår olivenolje.. blir veldig mye smak.

Jeg har forresten alltid tenkt at alïoli ikke er spesiellt sunt da...det er jo hvitløksmajones

Aioli eller majones (som går helt fint med oliven olje synes jeg) trenger slettes ikke være usunt hvis man bruker riktig olje
Men det hjelper jo lite hvis det ikke blir riktig smak, som med aioli ...

Lisa er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 23:31   #19
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.142
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Det er jo uansett veldig næringsrikt da, direkte usunt er vel ikke noen av disse oljene i moderate mengder. Men om man passer på kcaloriene bør en vel kanskje velge noe annet.

Jeg bruker allioli til å smøre på brød og spiser dette ved siden av supper, salater osv, og til denne bruken synes jeg også det er godt med Tzatziki. Det er jo litt magrere da, og også veldig godt. Men det er jo greit å variere litt tenkte jeg.

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 13-06-09, 23:37   #20
Tallulah
Glamorøs
 
Tallulah sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 60.212
Blogginnlegg: 640
Tallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme omTallulah har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Jeg gir ikke opp! Aioli

Opprinnelig lagt inn av Lisa, her.

Og ingen som bruker olivenolje til aioli?

Jeg bruker olivenolje! Det er den eneste oljen jeg liker, egentlig.

Jeg lager aioli med stavmikser og bare klunker oppi en liten slant olje litt og litt og visper kraftig mellom. Det er selvfølgelig litt slitsomt, men det har aldri skilt seg, selv med kalde og varme ingredienser om hverandre.

__________________

Tallulah er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 04:58.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no