Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Tapaskjøttboller med fetaost?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 23-11-08, 16:30   #1
Señora
Bør lage seg en tittel selv
 
Señora sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.761
Señora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de flesteSeñora er kulere enn de fleste
Standard

Tapaskjøttboller med fetaost?

Jeg vet jeg har laget kjøttboller etter oppskrift enten herfra eller fra lavkarbo.no, men skrev jeg den ut? Nei, Ikke lagret jeg den på maskinen heller. Ungene elsket dem, men dumme meg trodde at jeg fant dem igjen.

Iset, kan du ha bidratt med denne oppskriften mon tro? Kan noen av dere hjelpe? Jeg har søkt, men får uhorvelig mange treff.

Señora er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-11-08, 16:50   #2
Guttemammis
Sjokoholiker & hjemmekjær
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 8.309
Guttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt likt
Standard

Sv: Tapaskjøttboller med fetaost?


Antall porsjoner:
4</B>
Ingredienser:
500 g kjøttdeig
1 ts salt
½ ts pepper
1 egg
1 pakke chorizopølse
1 dl fetaost i biter
2 ss hakket frisk basilikum
2 ss olje til steking</B>
Drikkeforslag:
Basiano Garnacha 2007, kr 100.00 (10110 - basisutvalg (hovedsortiment)) eller
Dry Sack Fino, kr 79.90 (34241 - bestillingsutvalg)
Fremgangsmåte:
Bland egg, salt og pepper godt inn i kjøttdeigen. Skjær chorizo i små biter.
Bland pølse, fetaost og urter forsiktig inn i kjøttdeigen. Form deigen til små boller i hånden ved hjelp av en skje og vann.
Stek bollene i en middels varm stekepanne til de blir pent brune.
La de ettersteke på svak varme i ca. 10 minutter til de blir gjennomstekt.

Server med en sterk tomatsaus, paprikasalat og gode poteter. Hvorfor ikke invitere dine venner og servere en rekke andre tapasretter også?! Innsendt av: Opplysningskontoret for kjøtt
Foto: Astrid Hals




Er det denne?

Guttemammis er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-11-08, 16:59   #3
Guttemammis
Sjokoholiker & hjemmekjær
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 8.309
Guttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt liktGuttemammis er virkelig godt likt
Standard

Sv: Tapaskjøttboller med fetaost?

Fant en på lavkarbo.no

Finhakket løk, karbonadedeig, finhakkede oliven, "knust" fetaost, persille, oregano, salt, chili, pepper, hvitløk. Mos sammen med hendene og lag kjøttboller som du steker på bakepapir i ovnen, eller i olje i stekepannen. Hvor lenge og på hvilken varme står det ikke, men regner med det er som vanlige kjøttboller.

Serveres med salsa, tatziki og salat.

Guttemammis er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 19:17.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no