|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Bulgur?Jeg har en pakke bulgur i skapet. Det ser veldig spennende ut, men instruksjonene står på et for meg ukjent språk og jeg aner ikke hvordan jeg skal tilberede det. Kan noen hjelpe meg? Vannmengde, tid, krydder? Passer det sammen med ovnsstekt kylling? Og har dere noen forslag til krydring av kylling? Har seks stykker som skal stekes hele og jeg har lyst til å variere litt. |
![]() |
![]() |
#2 |
oppbevares tørt
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 2.136
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bulgur?Har ikke peiling, men bulgur er ihvertfall godt til kylling. Har lett etter bulgur i butikkene men finner det aldri... Finnes det bare på innvandrersjapper? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bare sær
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.237
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bulgur?Jeg pleier ikke å måle vann, jeg bare heller av overskuddet. Sikkert ikke smart. Men du tar altså bulgur og heller over kokende vann og lar det stå i tyve minutter. Så kan du f.eks. blande det med en dressing av olje og sitronsaft, og masse hakket persille, agurk og tomater. Godt til grillmat. Den tåler litt hakket mynte også.
__________________
90 - 96 - 00 Forget your perfect offering, there is a crack in everything, that's how the light gets in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Muligens verdt å vente på
|
![]() Sv: Bulgur?Vannmengden er ca det samme som ris. 1 del bulgur, 1,5 deler vann.
__________________
skatten 02, rusket 04, pøbelen 05, punktum 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Studenten
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: Tromsø
Innlegg: 1.869
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bulgur?Habibi-oppskrift:
__________________
Ekorn med Ekornungen 0306 Nøtteliten oktober 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Apfel der Zwietracht
Medlem siden: Aug 2009
Hvor: Bergen
Innlegg: 150
![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bulgur?
__________________
ΚΑΛΛΊΣΤῌ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ute av drift
Medlem siden: Nov 2007
Innlegg: 15.751
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bulgur?Hva i all verden er bulgur?
__________________
05 og 07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Populærkulturjunkie
|
![]() Sv: Bulgur?Bulgur er durumhvete som forkokes og brukes omtrent som ris brukes i asiatisk mat. Trekkes i buljong og kan serveres au naturel eller med hakkede grønnsaker i (jeg foretrekker det siste). Nydelig til nesten alt av kjøtt, fugl og fisk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Bulgur?Det var jo hjemme hos dere jeg fikk det første gang, Juste. Hva slags grønnsaker hadde du i? Jeg husker paprika, men hva mer? |
![]() |
![]() |
#10 |
ræv med ører
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Bulgur?Jeg surrer den i smør først også, men bruker bare rent vann til å koke den i, og ikke buljong. Jeg vet også om noen som bruker sitronsaft i vannet under oppkokingen.
__________________
-lost behind where all things fall- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Bulgur?Jeg skal ha seks helstekte kyllinger, to med masse hvitløk, to med sitron og to med vanlig kjedelig krydder. I tillegg skal jeg ha bulgur, couscous og vanlig ris, salat, stekte grønnsaker og creme fraiche med den ovnsbakte hvitløken. Bulguren tenkte jeg å dele i to, og ha lettstekt paprika, mais og litt løk oppi sammen med olivenolje i den ene og ha den andre plain. Men jeg aner ikke hva jeg skal ha til saus. |
![]() |
![]() |
|
|