Det er jammen godt at kalorier ødelegges ved høy varme
... hadde det ikke vært for det ville denne oppskriften dekket inn energibehovet for en hel måned. Det er godt vi har steikovner
Dumlekaker
200 gram smeltet smør
200 gram mel
90 gram melis
Dumlesjokolader og Noblesse sjokolader (evt krokanrull)
Bland smør, mel og melis til en glatt deig. Legg den i kjøleskapet til den blir kald. Klem den ut i små muffinsformer. Legg en dumlesjokolade i hver form med en noblessesjokolade/krokanrull oppå. Stekes ved 200 grader i 10-15 minutter (til deigen får en gyllen farge). Fine å fryse. Serveres lunkne.
Det smaker akkurat like godt som oppskriften skulle tilsi.
(Heldige de som skal på besøk hit i kveld og ikke prioriterer hytteturer med lukkede samfunn i stedet )
Sist redigert av Mei : 22-09-06 kl 16:24.
Årsak: språk-spikking
|