Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold > Madam Mims oppskriftsforum

Hva kan glukose erstattes med?

Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 23-11-08, 11:19   #1
Krem
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.837
Krem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt likt
Standard

Hva kan glukose erstattes med?

Min kjære har bursdag, og har "komponert" drømmekaka si. Han har funnet oppskrift på den perfekte glasur, som består av kokesjokolade, fløte og glukose. Det så jeg selvfølgelig ikke før nå, og har det ikke i hus. Kan det erstattes med noe annet? Jeg vet likosm ikke hva det er en gang.

Hva gjør man ikke for en mann med bursdag!

Krem er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-11-08, 11:20   #2
Krem
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.837
Krem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt likt
Standard

Sv: Hva kan glukose erstattes med?

Er det noe sukker kanskje? Ettersom man tar glukose-test når man mistenker svangerskapsdiabetes.. Kan jeg kanskje bruke sukker eller sirup?

Krem er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-11-08, 11:25   #3
Storm
En som trener
 
Storm sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.785
Blogginnlegg: 145
Storm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme omStorm har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hva kan glukose erstattes med?

Glukose er druesukker, får kjøpt på apoteket. Er pulver, likner melis, så jeg ville nok brukt det.

Storm er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-11-08, 11:36   #4
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.546
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Hva kan glukose erstattes med?

Glukose er sukker som ikke smaker så søtt. Funksjonene er at det gjør ting som er harde mer smidig (karamell for eksempel), og hindrer iskrystallisering i ting som er kalde (iskrem for eksempel).

Hvis du skal lage glasur av fløte, glukose og mørk sjokolade, ville jeg erstattet med melis ja. Varm opp fløten, rør i sjokoladen og melisen. Det gjør ingenting om sjokoladen sprekker og blir kornete. Etterpå kjører du hele glasuren i blender et par minutter, da blir den superblank og lekker! Glasuren blir faktisk enda blankere og finere etter blenderomgangen hvis den har sprukket først.

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 23-11-08, 11:39   #5
Krem
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 2.837
Krem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt liktKrem er virkelig godt likt
Standard

Sv: Hva kan glukose erstattes med?

Opprinnelig lagt inn av daffy, her.

Glukose er sukker som ikke smaker så søtt. Funksjonene er at det gjør ting som er harde mer smidig (karamell for eksempel), og hindrer iskrystallisering i ting som er kalde (iskrem for eksempel).

Hvis du skal lage glasur av fløte, glukose og mørk sjokolade, ville jeg erstattet med melis ja. Varm opp fløten, rør i sjokoladen og melisen. Det gjør ingenting om sjokoladen sprekker og blir kornete. Etterpå kjører du hele glasuren i blender et par minutter, da blir den superblank og lekker! Glasuren blir faktisk enda blankere og finere etter blenderomgangen hvis den har sprukket først.

Takk. Da er drømmekaka hans reddet.

Krem er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 14:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no