Viltgryte - forslag til forbedring?
Vi skal ha navnedag til helga, og da ramler det inn med storforlangende slektninger som forventer foring. Vi tenker smørgåstårta (fisk og skalldyr a la Sue) til forrett, viltgryte til hovedrett og kakebord til dessert - CCCC, Oreo, Mintbrownies, ostekake... 14 voksne, masse smått.
I gryta har vi foreløpig dette:
Halvkilo hjort
Halvkilo rådyr
Kilo Elg
- vendes i mel og pepper, bråstekes i smør, puttes i gryta
Kvartkilo baconterninger
Trekvart kilo sjampinjong
Masse løk
Gulrøtter
Fløte
Creme fraiche
Rødvin
Laurbærblad
Einebær
Tyttebær
Brunost
Viltkrydder, salt og pepper
- putres mørt i et par timer
Men jeg har en følelse av at det mangler noe? Anyone?
__________________
You can't trust girls. When I get a girlfriend I am not going to tell her where I live or work.
|