Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Mat og kosthold

Da snakker vi om damp!

Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.

 
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 15-09-06, 14:26   #1
Kanutte
interlektuell
 
Kanutte sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 1.024
Kanutte imponerer mange og er sikkert smartKanutte imponerer mange og er sikkert smartKanutte imponerer mange og er sikkert smartKanutte imponerer mange og er sikkert smartKanutte imponerer mange og er sikkert smartKanutte imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Da snakker vi om damp!

Dette er seriøst pinlig...

Knøtta elsker kokte gulerøtter og brokkoli, men det er sikkert mye lettere/ bedre å dampe enn å koke dem? Jeg skjærer gulerøtter i staver. Hvor lang tid vil det ta før de er ferdige, og hvordan merker man dette?

Vil smørdamping si at man har smør i vannet under risten, eller at man bare har smør, og ikke vann (dom som et brø og hjerteskjærende blond)?

Takknemlig for alle velmenende svar

__________________
Tjo og hei

Kanutte er ikke aktiv   Svar med sitat
 


Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 23:28.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no