|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy
![]() |
Visningsmåter
![]() |
![]() |
#1 |
Sjokoholiker & hjemmekjær
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 8.309
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Tips til gjærbakst i 70-årslagJeg skal bake noe gjærbakst til svigerforeldrene mine sitt 70-årslag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslagBollefocaccia med tangzhongmetoden.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kaldt hode, varmt hjerte!
|
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslagBladkrans ser jo alltid lekkert ut og smaker godt.
__________________
Pamina & ![]() Et hus uten bøker er som et legeme uten sjel. (Marcus Tullius Cicero) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Eppur si muove.
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.831
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslagJeg elsker makronfyll så jeg ville valgt en kringle e.l. med det.
__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye. 2008 - 2011 - 2013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Enda en som trener
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslagJeg hadde nok gått for kanelsnurrer. Det liker vel både de over og under 60? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tja...
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.059
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslagIngen i min familie er noe særlig glad i kanel så kanelsnurrer er ikke noe pop her.
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005 Jeg eldes ikke - jeg mørner. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Trøtt
|
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslag
Har du prøvd tangzhongmetoden? Har sett Krem-Elin bakt med den på insta, men har ikke kommet så langt at jeg har prøvd det selv. Syns du bakverket blir bedre og saftigere altså?
__________________
2006 - 2012 - 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslag
Ja, jeg har prøvd både søt gjærdeig og vanlig gjærdeig. Det er merkbart saftigere og mykere, men det er egentlig naturlig siden væskemengden er så stor tenker jeg.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Trøtt
|
![]() Sv: Tips til gjærbakst i 70-årslag
Gøy å høre "ekte" erfaringer! Da skal jeg jammen prøve det på gjærbakst neste gang. Takk for svar!
__________________
2006 - 2012 - 2012 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|