Hjemmelaget coleslaw
Jeg så på nærbutikken at den skurken Grillkongen Craig skulle ha atskillige tiere for en pose med strimlet kål og gulrot, samt noe pulver man kunne røre ut i rømme. Ran! Ran, sier jeg! 
Gulrot koster ittno, kål koster enda mindre og en halv boks rømme, det står vi i.
Nåvel, dette var nok til middag til fire, som tilbehør, altså:
1/4 kålhode, finstrimlet på mandolin. (Eier du ikke et slikt vidunderlig redskap så skjærer du så tynt du bare klarer med kniv)
2 store gulrøtter grovraspes
1/2 boks rømme i blandes 1 ts sukker, 1 ts eplesidereddik, 1/2 ts salt og litt pepper, samt en dæsj majones. Bland alt sammen sammen, smak til med evt mer syre, sødme, salt eller det som måtte mangle. Ferdig!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|