Grille kalkun?
Litt nerdete spørsmål tror jeg.
Men her er folk som har prøvd det meste!
Jeg har seks kalkunhøner jeg skal slakte. Det er bronsekalkun, så de er mer som storfugl enn vanlig kalkun. Veldig rødt kjøtt. Ca 3-4 kg. Pr fugl.
Jeg har lyst til å grille noen av dem til helgen. Skal invitere noe folk på grilling.
Men jeg er skikkelig uerfaren på dette med lyst kjøtt.
Når bør de slaktes for å slippe å fryse dem, men såpass at de får marinert seg litt?
Bør de deles i bryst og lår? Skinnet på?
Sist vi slakta kalkun så var de helt greie å ribbe. Så tripper det skal gå greit nå også.
God marinade? Hvor lenge i marinade?
Og ikke minst, hvordan grille?
Jeg har ikke fancy grill, jeg har bålpanne med bjørkeved.
__________________
F-I-R-E
Bokhyllen er den stige, hvorved du bliver din overmanns lige - Henrik Wergeland
|