|
Økologisk og diettmat Forum for diskusjoner om og deling av oppskrifter på diettmat og økologisk mat. |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
06-08-07, 13:29 | #1 |
Med tommestokk i veska
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
|
I desse lavkarbo-tiderIset og de andre lavkarbo-damer: kan de sjekke denne linken? http://en.wikipedia.org/wiki/Skyr |
06-08-07, 13:31 | #2 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
|
Sv: I desse lavkarbo-tider.
Dette er jo helt knall, omtrent det samme som mager kesam, tror jeg. Litt lite fett, men det ordner man seg jo på andre måter. Men den med smak inneholder vel sukker? Dette var den naturelle.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
06-08-07, 13:32 | #3 |
Etylbarbital
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 19.554
|
Sv: I desse lavkarbo-tider.Er ikke dette i slekt med kvarg (fra surmelk) og kesam (fra søt melk)?
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske? |
06-08-07, 14:09 | #4 |
Med tommestokk i veska
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
|
Sv: I desse lavkarbo-tiderDen som er naturell er utan sukker ja. Du kan få kjøpt den "urørt" i butikken på Island, dvs. som ein ganske fast klump med ost; liknar på dei klumpane som er i cottage cheese, men utan det mjuke rundt. Den blir rørt med fløyte eller melk og tilsatt så mykje sukker som ein vil ha. |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|