|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
har tatt seg sammen
|
![]() Hjemmelaget marsipanHvor mange lager dette selv - og hvordan?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pauset
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Barteby
Innlegg: 7.430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanJeg har fått beskjed om at det må være kvern. Og har derfor sjekket om jeg får låne en. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tar en fot av gangen
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Havørnbyen
Innlegg: 7.983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanJeg av erfaring kjøpte jeg kvern. Da blir de best.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
50 & somewhat fab
Medlem siden: Nov 2006
Hvor: Nordpå
Innlegg: 15.251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanLager marsipan hvert år, og mener at kvern er et must.
__________________
2001 og 2001 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Walking in the air
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 1.477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanDette har jeg lyst til å prøve! Hva slags kvern må man ha?
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Fortynnet
|
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanGammeldags mandelkvern må man ha, foodprocessor slår mandlene for hardt i stykker sånn at oljen kommer ut og konsistens og farge blir feil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pauset
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Barteby
Innlegg: 7.430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanMinner meg selv på at jeg må purre på svigermor om å få låne kvernen hennes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
har tatt seg sammen
|
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanAngrer på at jeg ga vekk den gammeldagse kjøkkenkværna fra loppis til loppis. Men den var uansett ikke i bruk på ca 6 år.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanMan kan bruke tragant for å gjøre marsipanen seig, selges på apoteket. Tror det er det de bruker i butikkmarsipan.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
har tatt seg sammen
|
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanSå det stod noe om tragant i en oppskrift jeg fant i et blad. Men ettersom jeg var så utålmodig måtte jeg begynne med det jeg hadde i huset - og Ingrid Espelid Hovig mente det var greit med mandler, melis og eggehvite.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanJa, men om man ikke kan bruke eggehvite pga. feks. allergi kan man bruke tragant.
__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
har tatt seg sammen
|
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanSmaker det noe med denne traganten? Og hvordan er prisen - mener alt som kjøpes på apoteket (bortsett fra blåresept og tisseglass) koster dyrt.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
*elsker ENGA*
|
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanJeg bruker trangant, det er dyrt i innkjøp, men det har holdbarhet til 2010, og den har stått i ett eller to år...
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Hjemmelaget marsipanEn liten dæsj cognac i marsipanen er digg. |
![]() |
![]() |
|
|