|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
koko
|
![]() Andebryst sous videNår jeg tar andebrystene opp av vannbadet (58 grader, 3 timer) freser jeg skinnsiden på høy varme. Etter det, bør/skal/må kjøttet hvile før jeg skjærer? I så fall, blir det for lenge å hvile gjennom en forrett?
__________________
Dårlige vitser har også livets rett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
koko
|
![]() Sv: Andebryst sous videTakk.
__________________
Dårlige vitser har også livets rett. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rockesøster
|
![]() Sv: Andebryst sous vide
Legg et tørkepapir over skinnet som kan fange opp evt. kondens.
__________________
I'm happy, hope you're happy too |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kamerat
|
![]() Sv: Andebryst sous videJeg synes det funker å sprøe opp skinnet litt i tørr panne rett før servering (etter hviling) – det er jo ikke noe gøy med slafsete andeskinn.
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|