|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Pizza med tykk bunnMinsten vil så gjerne ha skikkelig pizza som onkelen hans lager |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ferdiglada
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 11.924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnEg bruke faktisk posane til Toro, familievarianten. Perfekt til ei langpanne.
__________________
Gut 02 Jente 05
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
i tåka
Medlem siden: Dec 2011
Innlegg: 1.916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnJeg bruker ca oppskrift. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Textrovert
|
![]() Sv: Pizza med tykk bunn
Dette er nøyaktig den oppskriften jeg bruker. Men jeg smører den ut på stekeplaten med slikkepott.
__________________
En stor og en liten (94 og 02) Ikke la det aller beste bli det godes fiende |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
En, av to-tre
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 5.153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnOmtrent som de andre to - bare midt i mellom. 3,5 dl lunka vann, olje, salt og hvetemel. Ganske løs deig. Bruker vann på hendene når jeg trykker ut deigen på stekeplaten. Bruker ikke langpanne med kant, men den uten kant - uten at det egentlig spiller noen rolle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnNår man har trykket ut deigen - skal den ikke heves på nytt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
En, av to-tre
Medlem siden: Apr 2011
Innlegg: 5.153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnVi bruker 235 grader og 20 minutter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnOk, tusen takk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.761
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunnDu kan etterheve pizzadeigen i ovnen på 35 grader (eller noe rundt der) en stund, da blir pizzadeigen ekstra luftig. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2010
Innlegg: 3.725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Pizza med tykk bunn
Det får jeg prøve neste gang |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|