|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Lammecarré, men hvilket tilbehør?Jeg har 900 g lammecarré (hvor mange rekker det til, forresten?), men jeg vet ikke hva jeg skal ha ved siden av. Har lyst på portvinsaus, men kjøttet gir jo ikke kraft? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Henger her, for jeg har også lammecarré liggende. Vet bare at jeg vil ha mye rosmarin
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Synes forøvrig at tilbehøret ditt ovstekt høres veldig godt ut
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Jo takk, men jeg vet liksom ikke helt hva jeg skal gjøre med det. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kamerat
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Jeg pleier aldri å ha saus til lammecarré (som jeg tror er livretten min), men du kan jo koke ut panna etter at du har brunet lammecarreen + bruke sjy fra formen når du har stekt den ferdig. (Etter min mening er 62 grader den optimale kjernetemperaturen for lammecarré.)
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Tusen takk! Har du ingenting "vått" til bortsett fra mosen da? Det oppleves ikke tørt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kamerat
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Jeg ville ventet litt og luktet igjen. Jeg ville ikke spist kjøtt som luktet surt et kvarter eller så etter åpning.
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Takk! Jeg skal vaske det og lukte litt mer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Sånn passe sane
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Vi pleier å ovnsbakte poteter (amadine) og rotgrønnsaker til lam. Persillerot, gulrot, kålrot, sellerirot, rødbeter (fersk, altså) osv. Olje og fersk rosmarin. Yummi!
__________________
07, 09, 13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ute på tur
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Lam kan lukte litt mye når man åpner pakken, men det skal ikke lukte surt. Håper kjøttet er ok!
__________________
I have learned that to be with those I like is enough. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Takk! Det lukter mye mindre, men eimen er der og ingen i huset hadde lyst å spise det. Jeg skal be om å få pengene tilbake. Kjipt. Men sånn er det. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Å, nei, så utrolig kjipt! Er det lammecarré fra Rema? Det er en slik jeg har i frysen, og er veldig spent... Har heller ikke kjøpt det før.
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?
Ja, det er fra Rema. Den der kokkeserien. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?
Jepp, det er den jeg har kjøpt også, men den er dypfryst. Kjøpte du den fryst eller opptinet?
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?
Å, ok. Fant ikke fersk på vår Rema. Kun den frosne fra New Zealand, men det er den kokkeserien.
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?
Hm, jeg er nokså sikker på at den vi har er lokal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
#IsItOctoberYet?!
Medlem siden: Mar 2012
Innlegg: 13.490
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Det kan jo godt være, Hyacinth
__________________
For every shadow, no matter how deep, is threatened by morning light.
Isabel/Izzi Creo |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.920
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?
Jeg er rimelig sikker på at denne ikke var fra NZ. Jeg skal se om jeg kan finne et bilde av den. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
kamerat
|
![]() Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?Rema hadde fersk, norsk lammecarré i noen butikker og frossen newzealandsk i andre. (Jeg har en av sistnevnte i fryseren.)
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|