|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
sjeftepine
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Vestlandet
Innlegg: 61
![]() |
![]() Saus/tilbehørJeg har kjørt meg litt fast i gamle vaner når det gjelder saus, kjenner jeg. Vi spiser mye fersk fisk og kyllingfilét, pluss poteter eller ris, og grønnsaker, og jeg synes ofte det blir litt kjedelig å ikke ha en slags saus eller "dip" ved siden. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehørJeg lager VELDIG mye Tzatziki, det elsker jeg. Remulade er godt til stekt fisk. Ellers lager jeg sauser alt etter hva vi skal ha. Er veldig glad i grønnpepper-saus, da lager jeg vanlig fløtesaus og har masse halvknust grønn pepper i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 7.760
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehørToro sin kylling bretagne saus er herlig til kyllingretter. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Elsker gamlis- godis
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 8.829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehørJeg trenger også litt tips, kjenner jeg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kåt vikingbrud
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Østlandet
Innlegg: 3.505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehørGuacamole er godt til stekt kylling eller fisk.
__________________
Søster er lett å begeistre Unger: 05 og 07. Gubbe: 77. Dugandes kone ønskes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sporadisk
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Bodø
Innlegg: 3.750
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehørJeg liker godt fløtesaus, og rosepeppersaus til biff
__________________
"Langt langt borte, mye lenger enn du tror" 06 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bør lage seg en tittel selv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Akershus
Innlegg: 6.489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehør
....og hvordan lager du din hjemmelagede karrisaus? Har en mann som elsker karrisaus på kylling nemlig, og jeg er ikke spesiellet kløpper på karrisaus...
__________________
"Eleganse er ikke et privilegium for de som nettopp har trådt ut av ungdommen, men derimot for kvinner som allerede har tatt kontroll over fremtiden sin." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ræv med ører
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: Saus/tilbehørNår det gjelder fiskeretter så synes jeg det smaker best med bare sitron over, faktisk.
__________________
-lost behind where all things fall- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bør lage seg en tittel selv
|
![]() Sv: Saus/tilbehørJeg lager deilig karrisaus ved å blanke en halv, hakket løk i litt meierismør og olje. Tilsetter så skrelt eple i små, små biter, 5 dl kraft (vann+buljong) og karrikrydder.Kokes og jevnes med maizena hvis du vil ha sausen litt tykkere. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|