|
Madam Mims oppskriftsforum Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 450 g seifilet og 0 idéer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
X First Lady
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 6.452
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer.Denne er superenkel og god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer.Verdens beste seigryte, til og med min fiskehatende del av familien elsker denne: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer.Tusen takk, så kjempegode ut, begge to!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerJa denne gryten er jo fettrik, så da kan du kanskje vente litt med den. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer
Kan man lage den magrere? Den blir nok ikke like god, men hva med å bruke ekstra lettrømme og lite smør? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glamorøs
|
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerEvt. en enkel fiskecurry.
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kontrollfrik
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Sammen med Richard
Innlegg: 38.938
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerTusen takk! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nymotens gammeldags
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer
Ekstra lettrømme skal ikke kokes tror jeg. Du kan sikkert ha mindre smør, men den blir ikke like god da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Glamorøs
|
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Truth is in the x-files
|
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerPloppfisken min:
__________________
Storebror -06, Lillesøster & Lillebror -09 - Serenity now. Insanity later. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerDu kan lage fiskegrateng også. |
![]() |
![]() |
#13 |
Superaktiv
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Buskerud
Innlegg: 455
![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerFisk i form med sitron og kesam 2-3 personer) Dette trenger du: 600 g fiskefilet (sei, hyse, torsk, lyr) 1 løk ½ purre 3 store sjampinjonger Bland sammen: 1 ss sitronsaft 3 ss kesam 2 ss raps/solsikkeolje 4 ss magerost på tube/i beger Legg fisken i en ildfast form, ha over løk, sjampinjong og purre i skiver. Bland sammen de andre ingrediensene og hell dette over. Sett formen inn i ovnen på 190 g i ca 30 minutter. Serveres med kokte poteter eller ris. Denne retten er med 600 gr fisk, men det er bare å redusere mengden litt så blir den passe!! Dette er en oppskrift jeg har i min forhåpentligvis utkommende kokebok på kolestrolfattig/fettfattig mat!!
__________________
Petra mor til petrus 02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
godt brukt
|
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéerVERDENS BESTE FISKEKAKER |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Type R ;)
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Nord
Innlegg: 8.453
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sv: 450 g seifilet og 0 idéer.Gammel tråd men lurer på en ting.
__________________
Honda som ikke kjører Honda bil for tiden ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|