Dagens middag. Mims matdagbok
Nok til 4
Fersk pasta til fire
2 kyllingfileter i biter
2 løk i biter
1 fedd hvitløk
15 små champignon delt i fire
alt stekes i litt olje og krydres med chicken & steak-krydder fra santa maria. Kan enkelt erstattes med det som er i; nemlig knust koriander, sennepsfrø, paprika og pepper.
Deretter hadde jeg i en liten rest av fersk rosenkål, renset og delt i to, men dette kan sløyfes, eller man kan bruke brokkoli i små buketter.
2 ss creme fraiche og 2 dl Helios grønnsakskraft. Smak til, det må ikke være for mye salt.
Kok pasta.
Så hadde jeg en oransje paprika i biter, en neve cerrytomater, delt i to, en neve sukkererter delt i to-tre, litt hakket basilikum og en liten aspargestopp-rest sammen med raspet parmesan oppi en bolle og blandet med gryta.
Voila!
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|