Hjelp, jeg skal lage koldtbord!
Noen planlegger konfirmasjon opptil et år på forhånd, min skal konfirmeres neste helg. Vi har invitert gjestene, og fått på plass fire kaker
23 gjester, ingen bordplassering, feiring hjemme.
Vi skal ha røykelaks, fenalår, eggerøre, hummer, kremet pastasalat med marinert kylling og paprikagryte med rødvinssaus og svinekjøtt. Samt fløtegratinerte poteter, for det vil konfirmanten ha.
Mamma sier at vi MÅ ha potetsalat, noen som har verdens beste oppskrift?
Noen som har ideer som passer sånn noenlunde til det jeg har satt opp allerede?
Jeg har fri både torsdag og fredag, konfirmasjonen er på lørdag. Jeg har en og en halv time mellom seremonien og selskapet, så har nok ikke tid til å lage noe da, men tid til å varme opp/sette fram mat.
Åja. Og så skal jeg superimponere hele bønsjen med fantastiske brettede servietter (takket være fantastiske Fløyel) som forhåpentligvis kommer i hus senere i dag
...Men aspik, sån derre ekkel gjennomsiktig gele med reker og grønnsaker blir det ikke!
__________________
I am a Bear of Very Little Brain, and long words bother me. - A.A. Milne
Sist redigert av slaraffen : 04-05-13 kl 08:25.
|