Medisterdeig eller medisterfarse?
Eldstemann skal feire bursdag på lørdag og først tenkte jeg å ha kalkunbrystfilet fra Stange. Har kjøpt 3 ferske steker på 1.3 kg. (Grisedyrt var det også..)
Så kommer venninnen min med familien fra Vest så da blir vi 18 stykker til middag. 
Fant ut at vi heller tar noe mer lettvindt så da blir det medisterkaker, poteter, gulrøtter og saus.
Så da fryser jeg ned den ene steken og bruker kalkunbryst-stekene til nyttårsmaten.
Men velger jeg medisterdeig eller medisterfarse? Er det sånn at farsen er ferdig spedd og bare å lage kaker ut av og medisterdeigen må spes med salt, melk og krydder?
Isåfall, er den farsen (om den er ferdig til bruk) helt grei å lage kaker av, eller er det mye fett?
Og om jeg bruker oppskriften fra Matprat, følger jeg den mengden som kommer opp der på medisterdeig og sper ut for 2,5 kg deig? Det blir mye mengde og vil jo ikke ende med harde kaker... *hjelp* 
__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005
Jeg eldes ikke - jeg mørner.
|