Gå tilbake   Foreldreportalen > FPForum > Fritid og hobby > Fest og høytid

Julemeny 2012 - har du tenkt?

Fest og høytid Et forum for å diskutere praktiske forberedelser knyttet til jubileer, bryllup, konfirmasjon, bar mitzva, ramadan, dåp og navnefest, mm.

Svar
 
Trådverktøy Visningsmåter
Gammel 15-11-12, 10:41   #1
Syrin
Med tommestokk i veska
 
Syrin sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
Syrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Julemeny 2012 - har du tenkt?

Mulig de vil syns eg er smågal, men eg er i full gang med å planlegge meny for juledagane. Gler meg veldig til jul Er det fleire enn meg som er tidlig ute, og som er like opphengt i julematlaging? Høyrer gjerne kva de andre har tenkt å servere i jula! Eg gler meg stort til å lage mat! Vi har julegjester heile jula (1 veke), men dei drar før nyttår

Har tenkt å kjøre full pakke med både forrettar og dessert dei fleste helligdagane i alle fall - berre av pur matlageglede! Eg er ikkje spesielt god på å sette saman menyar - og er i tvil om ting passar saman.

Hos oss blir det litt "nordic fusion" veslejulafta med ein slags buffet med pinnekjøtt, islandsk hangikjøt, falukorv og diverse tilbehør. Øl og akevitt til dei voksne. God gammeldags fruktkake til dessert.

Julafta planlegg eg julegraut til lunsj, til middag råmarinert laks (forrett), and med appelsinsaus og rosenkål/valnøtter (hovedrett), og creme brule til dessert (svigermors favoritt).

1 dag blir det frokostbuffet med sild, rull og godt brød ++. Til middag; muligens butterdeigsterter med sopp til forrett, stekt laks med stekt kinakål til middag (potet, agurksalat og rømme til den som vil ha det) og riskrem til dessert.

2 dag, muligens røykelaksmousse til forrett, hjortesteik til hovedrett og ost til dessert?

Dagen etter: restedag. Krem med bær til dessert. Molter inngår, så eg får min moltekrem!

Og ein dag i romjula blir det pasta med estragonkjøttboller (TV-kokken Tina si oppskrift). Vurderer også å droppe middag ein av romjulsdagane, og legge inn ein rekekveld. Eller kanskje lage Toffskij sine scampi med spaghetti frå annan tråd her - den såg veldig bra ut! Ein av dagane blir det samosa til lunsj - har kjøpt ein ladning frosne frå innvandrarbutikk, og dei var enkle å frityrsteike. Smakte vidunderlig

Nyttårsafta har eg ingen plan for enda, men det blir truleg berre oss fire heime, og ingen grandios middag trur eg.

__________________
Jente 2003 og gut 2005
Syrin er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 10:56   #2
Selma
blid
 
Selma sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.788
Selma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelenSelma er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Vi spiser alltid grøt på lillejulaften. Spekemat og flatbrød som tilbehør for de som ønsker det.

På julaften blir det alltid ribbe med poteter, rødkål, grove pølser og div annet tilbehør. Dessert har jeg ikke bestemt meg for. Vi pleier å være stappmett etter ribba så desserten er egentlig ikke så viktig. Tipper at det blir molte med fløte for de som ønsker det. Vi får besøk av mine foreldre i jula så vi er 6 stykker til bords på julaften

På første juledag får vi i tillegg besøk av svogerforeldre og svigerinne. Da blir det juleskinke med waldorfsalat, poteter, rosenkål og saus. Karamellpudding til dessert.

Mine foreldre reiser hjem midt på dagen 2. juledag så da tenker jeg at det blir lunsj med div brød og julepålegg samt rester fra middagene tidligere i jula før de reiser.

__________________
Selma og jentene (-99 og -02)
Selma er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 11:03   #3
Gaia
villende
 
Gaia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 14.864
Blogginnlegg: 249
Gaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme omGaia har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Ja, jeg må planlegge julemenyen litt i forkant.

Vi skal ha en rolig lille-julaften. Jeg antar vi tar grøten den dagen.
Julaften blir det ribbe med tilbehør og riskrem til dessert.
Første juledag blir det engelsk førstejuledagsmiddag og dessert (Christmas turkey og Christmas pudding), siden vi har en brite i familien.
Andre juledag blir det enten torsk eller and, sannsynligvis blir det dessert, men jeg vet ikke hva.
Tredje juledag blir det torsk eller and, avhengig av hva vi velger som andredagsmiddag.
Nyttårsaften blir det nok en gang kalkun. Og sannsynligvis fruktsalat til dessert.

Gaia er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 11:12   #4
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Det er da ikke for tidlig å planlegge nå?
Vi kjører jo selvsagt helt vegansk jul nå som i fjor. Vi hadde familien her på middag i fjor, i år skulle vi egentlig feire hos svigers, men det ser ut til at de kommer hit i stedet.
Her er julemenyen vår i fjor, blir nok det samme igjen i år, for det var så faders godt at det går ikke an. Spørs om jeg får til den steken da, det var venninna mi (som står bak Vegetarboggen) som laget den i fjor siden hun feiret jul hos oss og tilbød seg det. Men jeg skal nok få den til, får øve meg litt før jul.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 11:43   #5
løve70
Enda en som trener
 
løve70 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 18.516
løve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt avløve70 har mye å være stolt av
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Vi reiser bort 1. juledag, så stort sett er det bare julaften vi trenger å planlegge for, pluss 22. desember, da skal vi ha julefest

Lillejulaften vil jeg tro går med til å komme seg etter festen, samt å pakke, så da blir det nok noe enkelt, mest sannsynlig rester fra dagen før.

På julaften må jeg finne på en eller annen forrett, det blir kalkun til middag og så tror jeg vi går for sjokoladefondant med vaniljeis til dessert. Dessertvinen er allerede innkjøpt

Vi er på 'hytta' i Spania fra 1. juledag til 1. nyttårsdag, så da blir det nok helst å spise ute.

løve70 er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 11:48   #6
Pepper Lemon
Peppy!
 
Pepper Lemon sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 10.683
Blogginnlegg: 253
Pepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme omPepper Lemon har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Vi skal bort i romjulen, og da kommer vi til ferdig dekket bord. Men selve julaften grubler jeg over. Jeg aner ikke hva vi skal finne på til middag. Jeg synes torsk blir litt styrete, fordi jeg er redd for å ikke få tak i fersk torsk. (Jeg har vært med på det styret før, og det var stress!) Jeg lurer litt på and. For gås er kanskje vanskelig å få tak i? Eller lutefisk. Det er jo godt. Dessert er riskrem, det er tradisjon.

Pepper Lemon er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 11:50   #7
kokosbolle
Har bakt søte kaker
 
kokosbolle sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2007
Hvor: Den fineste byen
Innlegg: 23.505
Blogginnlegg: 696
kokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme omkokosbolle har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Hmm, det eneste som er bestemt er at det blir pinnekjøtt på julaften. Usikkert hvilken dessert.

__________________
The deadline for complaints was yesterday
vinterbolle jan 2007
sommerbolle juni 2010
minibolle mai 2012
kokosbolle er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:00   #8
nolo
Fola Blakken
 
nolo sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 10.141
Blogginnlegg: 86
nolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme omnolo har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Jeg får vann i munnen av å lese om menyene dine, Syrin.

Hos oss blir det same procedure as every year: Pinnekjøtt julaften, sannsynligvis med Dronning Maud-pudding til dessert. Førstedag er det persetorsk med masse godt tilbehør og sannsynligvis sjokoladepudding eller karamellpudding til dessert. Nyttårsaften er det kalkun. De andre dagene er etter innfallsmetoden eller etter hvor vi spiser.

__________________
Minst en gang om dagen bør vi høre en liten sang, lese et godt dikt, se et vakkert bilde,og - om mulig - si et par fornuftige ord.
(Goethe)
nolo er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:05   #9
Syrin
Med tommestokk i veska
 
Syrin sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
Syrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Opprinnelig lagt inn av Selma, her.


På første juledag får vi i tillegg besøk av svogerforeldre og svigerinne. Da blir det juleskinke med waldorfsalat, poteter, rosenkål og saus. Karamellpudding til dessert.

Ah, der sa du noko! Waldorfsalat og skinke hadde eg også tenkt. Men hos oss trur eg det heller blir til ein lunsj/frokosbuffet, altså utan poteter og saus.

Mmm, trur vi må ha cæsarsalat ein gong også.

__________________
Jente 2003 og gut 2005
Syrin er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:35   #10
isola
Kakemonster
 
isola sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Viken
Innlegg: 3.754
Blogginnlegg: 6
isola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt likt
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Jeg antar det blir ribbe med klassisk tilbehør julaften, og pinnekjøtt 1. juledag, men da spiser vi hos svigermor. 2. juledag er det i min familie tradisjon for kveite, som jeg introduserte for mannens familie i fjor. Vi satser på å gjenta suksessen i år. Resten av jula har jeg liten formening om.

__________________
2009 2013
isola er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:39   #11
Syrin
Med tommestokk i veska
 
Syrin sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 5.042
Syrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelenSyrin er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Isloa: korleis serverer de kveite? Er det i skiver, kokt? Smørsaus til?

__________________
Jente 2003 og gut 2005
Syrin er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:42   #12
isola
Kakemonster
 
isola sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Viken
Innlegg: 3.754
Blogginnlegg: 6
isola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt likt
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Vi serverte den ovnsbakt, med bare litt salt og pepper på. Som tilbehør hadde vi poteter, grønnsaker, rømme og smeltet smør.. Trur eg.

__________________
2009 2013
isola er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:48   #13
ingling
Bør lage seg en tittel selv
 
ingling sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Akershus
Innlegg: 15.238
Blogginnlegg: 533
ingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt av
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Neida, ikke for tidlig å planlegge!

Vi skal ha pinnekjøtt på julaften, og mannen skal nok ha svinemør til. Jeg er vant med rullepølse (varm lammerull), men jeg har ikke lært å lage det sjøl enda, så det spørs om jeg får til - vi feirer hjemme i år. Vi blir uansett bare oss tre + kanskje svigermor, så vi trenger jo ikke de store mengdene.

1. juledag skal vi ha kveite, det er vi vant med begge to og elsker det. Må sørge for å å få kjøpt i god tid så vi får skikkelige saker.

Resten av julen vet jeg sannelig ikke helt, der må det tenkes litt. Kommer litt an på om vi skal være hjemme eller besøke familie / venner, det vet vi ikke helt enda. Uansett blir det nok ganske lett mat de dagene, jeg er høygravid da og orker nok ikke heftige måltider hele julen. Nyttårsaften blir det kalkun, men i år tror jeg vi lager kalkunfilet i stedet for en hel fugl, for det er litt mye for to voksne og en småspist halvannetåring. Får se om vi får gjester.

__________________
Juni 2011 og januar 2013
ingling er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 12:54   #14
Myria
Eppur si muove.
 
Myria sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2012
Innlegg: 15.831
Myria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt avMyria har mye å være stolt av
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Her er ingenting annet planlagt enn den vanlige 1. juledagsmiddagen som er helstekt kalkun med stuffing, fløtegratinerte poteter, diverse gode grønnsaker og hjemmelaget saus. Riskrem med bringebærsaus eller hjemmelaget karamellpudding med krem til dessert. Og så blir det ribbe med diverse tilbehør på nyttårsaften. Utover det er det veldig sjelden vi står og lager fancy middag hver dag i hele juleuken, da vil vi heller slappe av.

__________________
It is only with the heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye.
2008 - 2011 - 2013
Myria er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 13:04   #15
vixen
Bør lage seg en tittel selv
 
vixen sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2009
Hvor: Nordmøre
Innlegg: 8.835
Blogginnlegg: 8
vixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de flestevixen er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

På julaften blir det ribbemiddag med pølser, medister osv. Karamellpudding til dessert. Så oster, frukt/nøttebrød og portvin etter ungene er i seng.Første juledag er det lunsj hos svigermor så da blir det nok litt koldtbord med godt pålegg, spekemat,juleøl og slikt på meg og mannen etter at ungene har lagt seg på kvelden. Resten har jeg ikke tenkt ut.

vixen er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 13:08   #16
GinaK
Tja...
 
GinaK sin avatar
 
Medlem siden: Dec 2006
Innlegg: 16.065
GinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt avGinaK har mye å være stolt av
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Syrin, det hørtes godt ut.
Tar gjerne imot oppskrift både på fruktkake og de estragonbollene, jeg .

Vi har også risengrynsgrøt på lille julaften.
På julaften kommer slekta til oss, alt fra 10 til 14 personer, har ikke hørt med folket enda. Vi hadde alle i fjor så det blir mest sannsynlig 10 til bords.
Vi har alltid ribbe, pølser og medisterkaker, surkål og rødkål. Dessert blir nok karamellpudding og Creme Brulè, krumkaker og krem. Jeg digger dessert og liker å ha litt å velge i. Det sklir ned i den 2.magesekken. Vi har kuttet ut riskrem på julaften.

1.juledag er den dagen i året som er MIN. Da kler jeg ikke på meg engang og vil ikke ha noen inn i huset. Da skal jeg ligge på sofaen under teppet og ikke gjøre det slag. Faktisk!
Vi pleier å bli bedt til mamma 2.juledag. Pleier også å dra til svigers på brunch en av dagene.

Eldstemann har bursdag en dag i romjulen så da blir det noe helt annet enn julemat. Sikkert hjemmelaget pizza.
På nyttårsaften tror jeg at vi skal være hjemme alene.
Det blir nok som vanlig noe oksekjøtt når vi får bestemme selv og ikke skal bort. Indrefilet av okse og fløtegratinerte poteter og en haug med sjampingjong. Masse saus. Dessert blir sikkert karamellpudding eller en annen pudding og is til gutta.
Vi lagde tilslørte julekaker i fjor, det var skikkelig godt men utrolig mektig da. Mulig det kan bli dessert en annen dag i julen i steden.

__________________
Gina og gutta, 2001 og 2005
Jeg eldes ikke - jeg mørner.
GinaK er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 15:00   #17
isola
Kakemonster
 
isola sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2009
Hvor: Viken
Innlegg: 3.754
Blogginnlegg: 6
isola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt liktisola er virkelig godt likt
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Opprinnelig lagt inn av Syrin, her.

Isloa: korleis serverer de kveite? Er det i skiver, kokt? Smørsaus til?

Jeg glemte jo å svare på hele spørsmålet.. Det var skiver ja. Halvannen skive, faktisk. Vi var seks voksne og to barn, og det var nok til restemiddag dagen etter og enda litt til.

__________________
2009 2013
isola er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 21:58   #18
Chablis
Drømmer
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Ved vannet
Innlegg: 19.053
Blogginnlegg: 22
Chablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt av
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Julaften blir det pinnekjøtt, medisterkaker, pølse med tilbehør.
1.juledag vet jeg ikke, muligens noe fisk.
2.juledag blir vi muligens invitert bort.

Chablis er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 22:05   #19
Zip
I farta!!
 
Zip sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.500
Blogginnlegg: 59
Zip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de flesteZip er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Vi har alltid pizza på lille julaften og ser Polarekspressen.
Julaften er det ribbe her, risengrynsgrøt til dessert, mamma og pappa kommer.
1.dag er vi hos mamma og pappa, alltid en eller annen stek.
2. dag er vi hos svigers på pinnekjøtt
3.dag ski og hjemmedag, blir stort sett noe litt enkelt og ikke julemat
4.dag har vi selskap/fest med mange venner, skal lage elggryte, usikker på dessert.
Resten av jula og nyttår ikke planlagt...

__________________
Strong is the new skinny
Zip er ikke aktiv   Svar med sitat
Gammel 15-11-12, 22:08   #20
MokkMokk
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: oppi der :peker:
Innlegg: 5.001
MokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt avMokkMokk har mye å være stolt av
Standard

Sv: Julemeny 2012 - har du tenkt?

Her er bare julekvelden spikret. Pinnekjøtt og svineribbe, og riskrem til dessert. Jeg jobber første dag, så da blir det ikke svære greiene. Vi pleier å bli bedt bort til familie i romjulsdagene, så jeg tar det litt på sparket når det nærmer seg, tror jeg.

MokkMokk er ikke aktiv   Svar med sitat
Svar

Trådverktøy
Visningsmåter

Innleggsregler
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke laste opp vedlegg
Du kan ikke endre dine innlegg

BB code is
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum


Alle klokkeslett er GMT +2. Klokken er nå 20:31.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Norsk: Lavkarbo.no | Selvrealisering.no
©2006 - 2015, Foreldreportalen.no