|
Mat og kosthold Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. |
![]() |
|
Trådverktøy | Visningsmåter |
![]() |
#1 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Majones - grrrrrr!Blæ, blæ og atter blæ! Første gang jeg laget majones ble den perfekt. Siden har jeg ikke greid å gjenta suksessen. Den skiller seg eller blir tyntflytende. Skjønner ikke dette! |
![]() |
![]() |
#2 |
Off the map.
|
![]() Sv: Majones - grrrrrr!For meg blir konsistensen stort sett alltid bra, men det er smaken som ikke går hjem hos oss.
__________________
røverunger 03 og 08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kamerat
|
![]() Sv: Majones - grrrrrr!Jeg har aldri problemer med det – bruker stavmikser og tilsetter oljen i tynn stråle. Og jeg bruker kjøleskapskalde egg også.
__________________
Prima (0503) et Secunda (0505) “Do you find it easy to get drunk on words?" "So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.” (Dorothy L. Sayers, Gaudy Night) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Majones - grrrrrr!Jeg bruker sitron, glemte å skriver det. Egg, presset sitron, salt og olje. Første gangen brukte jeg Gordon Ramseys metode, som faktisk går ut på å ha oppi all oljen på en gang. Genialt, og det funket helt perfekt: (Kilde: youtube.com) ) ) Neste gang funket det ikke. Dermed begynte jeg med sånn visping av egg først og dråpevis tilsetting av olje, etterhvert i en tynn stråle. I går holdt jeg på med dråpevis tilsetting i 10 minutter før jeg mistet tålmodigheten. Majonesen ble helt tyntflytende. ![]() Sist redigert av konsulenten : 18-09-12 kl 11:37. Årsak: Opptil flere skriveleifer |
![]() |
![]() |
#9 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Majones - grrrrrr!Å, herregud! |
![]() |
![]() |
#10 |
Passiv
Innlegg: n/a
|
![]() Sv: Majones - grrrrrr!Hele egget, akkurat som Ramsey gjør. |
![]() |
![]() |
Trådverktøy | |
Visningsmåter | |
|
|