Vis enkelt innlegg
Gammel 14-04-08, 14:17   #23
Inagh
Slumrende Ullteppe
 
Inagh sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.822
Blogginnlegg: 35
Inagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Får barna selv velge fotball-lag?

For å si det slik, min kjære er ikke det minste bekymra for karriererevalg evt sexualitet hos Storebror... Men en ting er sikkert - begynner han å heie på ManUre, ja da er det rett ut.

Neida, men det er vel ikke til å stikke under en stol at guttungen blir hjernevaska, kledd i Liverpooldrakter som han har vært siden han spratt ut av magen min, og 12 timer etter allerede var medlem av Liverpool fan club.

Storebror har for øvrig følgende remse: "Vi heier på Liverpool, Strømsgodset, Odense og Barcellona." De to siste av det at vi har vært mye i Odense og at pappa har vært på jobb i Barcellona.

__________________
What doesn't kill you, makes you stranger.
Inagh er ikke aktiv   Svar med sitat