Sv: Hva er det til middag i dag?
Opprinnelig lagt inn av Lille*My, her.
Jeg har en utrolig bra makrellboksåpningsteknikk . Har jobbet på turisthytte hvor det gikk mange slike på et frokostbord så jeg fikk god trening. Med hvit serverinsskjorte var det nødvendig å ha teknikken inne. Det var noe av det første (og nyttigste) jeg lærte der. Man drar lokket forsiktig av til det sitter sammen bare helt i enden, så brekker man det fram og tilbake, og "klikk" så går det fint av uten så mye som en liten sprut. Jeg synes det er kjempelett og skjønner ikke hva alle klager over. Kanskje jeg skal begynne å holde kurs?
Jeg synes forøvrig ikke at tubemakrell er helt det samme. Men det er praktisk på maten til vesla, siden det er lettere å legge på et tynt lag slik at det blir mindre søl.
Jeg melder meg på makrellboksåpningsteknikk-kurs hos deg!! 
__________________
"Eleganse er ikke et privilegium for de som nettopp har trådt ut av ungdommen, men derimot for kvinner som allerede har tatt kontroll over fremtiden sin."
|