Vis enkelt innlegg
Gammel 12-03-08, 21:53   #16
Tjorven
ej ikke møjkets heije
 
Tjorven sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 41.053
Blogginnlegg: 180
Tjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Nugatti og Prim - like uegnet som pålegg?

Barnehagen deres høres ganske spesiell ut.

Og hvordan i all verden skal de kunne etterleve sine egne regler? Hvordan skal de sjekke om syltetøyet er uten sukker og om pannekakene ikke er fine?

Det hender at jeg sender med vafler eller pannekaker i matpakka fordi når vi lager slikt hjemme så er det grove saker som egner seg som ordentlig mat. Jeg har spurt barnehagen om det er greit, og de sa at det bare var fint om ungene fikk i seg mat. Men hvordan skal små barn kunne se forskjell på de pannekakene jeg lager og de dessertgreiene moren min lager?

Jeg ville i hvert fall i starten forsøkt å etterkomme kravet deres, og heller sendt med brunost (som strengt talt ikke er det minste sunnere enn prim).

__________________
Snuppa 05, Knerten 07
Tjorven er ikke aktiv   Svar med sitat