Tråd: Nynorsk?
Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-08, 23:50   #93
Møøse
I could be violet sky
 
Møøse sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 782
Møøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de flesteMøøse er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Nynorsk?

Opprinnelig lagt inn av Appelsin, her.

Det ville ikkje vore noko praktisk problem for nynorsk-brukarar å gå over til bokmål, då vi har evna å ta inn over oss begge to gjennom ulike medier - at bokmålsbrukarar ikkje klarer det samme, skuldast vel at nynorsk blir brukt for lite.

Dette er eit utruleg godt og interessant poeng. Enten tyder det at dei med nynorsk som hovudmål er langt smartare enn dei med bokmål som hovudmål, eller så tyder det at eit eller anna utanfrå gjer det vanskelegare for bokmålsbrukarar å nytte nynorsk enn det er for nynorskbrukarar å nytte bokmål. Viss alle fekk like mykje input på begge målformer heile livet, og ikkje berre nynorskbrukarane fekk mykje meir bokmål enn bokmålsbrukarane fekk nynorsk, burde det blitt likt. Viss ikkje, ja, da ER nynorskbrukarar smartare.

__________________
Møøse og barna , april 1999 og september 2004
Møøse er ikke aktiv   Svar med sitat