Vis enkelt innlegg
Gammel 07-01-08, 20:26   #48
Bluen
intro
 
Bluen sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Hvor: Lillestrøm
Innlegg: 31.895
Blogginnlegg: 388
Bluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme omBluen har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Ja, du er flink å skrive, men kan du snakke?

Opprinnelig lagt inn av noba, her.

En som er flink til å snakke er Elinblu! Hun imponerte meg den gangen jeg traff henne. (og det er et oppriktig ment kompliment, mener ikke si hun er ei "jabbsjur" ).

Nå skvatt jeg skikkelig her og trodde jeg hadde lest feil, men tusen takk for komplimenten. Jeg følte at jeg hadde god kjemi med deg, noba, selv om jeg absolutt ser muligheten av at jeg kan ha overkjørt de andre en smule.

Hvor god jeg er muntlig, kommer nok mye an på dagsformen. Jeg kan være litt stor i kjeften under de rette omstendigheter, men hvis jeg mistrives kan jeg også være heller mutt. Jeg har alltid sett på meg sjøl som en typisk skriftlig person. Lenge trodde jeg at jeg var ganske stillferdig, men med åra har jeg fått selvinnsikt nok til å forkaste den teorien. Muntlige eksamener og den slags pleide å gå greit i den tida da slikt var aktuelt.

__________________
Høstbarn 06 og 08
"Still there’s a light i hold before me
You’re the measure of my dreams
"
Bluen er ikke aktiv   Svar med sitat