Vis enkelt innlegg
Gammel 25-09-07, 17:44   #26
Dixie Diner
Nymotens gammeldags
 
Dixie Diner sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Stavanger
Innlegg: 43.980
Dixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme omDixie Diner har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvordan foretrekker du sjokoladen din?

Opprinnelig lagt inn av daffy, her.

Det kommer an på sjokoladen og hvor mye sukker og bitterstoffer det er i den.

Varme forsterker sødme og kamuflerer bitterstoffer. Derfor er det bra med romtemperert mørk sjokolade som har lavere sukkerinnhold og mer kakao (som jo er bittert).

Melkesjokolade har masse sukker og nesten ikke noe kakao (bitterstoff) og vil ergo smake best kjøleskapskald siden sødmen da blir noe kamuflert samtidig som kulden lokker frem den lille smaken som er av kakao.

Jeg liker absolutt best mørk sjokolade, har søte barndomsminner om da jeg kjøpte mørke mokkabønner for 10 øre stykket ... Fins de lenger forresten?

Ja det der stemmer faktisk! Helt mørk sjokolade er best romtemperert, selv om jeg egentlig har den liggende i kjøleskapet, mens lysere sjokolade er best i kald. FOR TENK!

Mokkabønner selges jo i sånne gule esker enda. Mørke. De er knallgodt å bruke i kakefyll- og glasurer.

__________________
I stepped on a cornflake, now I'm a cereal killer.
Dixie Diner er ikke aktiv   Svar med sitat