Sv: Hva er den perfekte maten til 17. mai?
Når vi har hatt skikkelig 17.mai-frokost (noe vi ikke hadde tid til da ungene var mindre og gikk i skoletoget, men tok opp igjen under covid) er det nesten som et koldtbord, med eggerøre, røykelaks, spekemat, skagenrøre, fletteloff, gode oster m.m., så da har vi bare resirkulert dette til middag, og supplert med litt pølser, karbonader e.l. Det synes jeg har vært noe av det beste. Men når det har vært varmt og fint har vi grillet, og det er også fint synes jeg. Har aldri hatt problem med røyklukt i klærne, men vi har gassgrill. Er det riktig varmt bytter vi dessuten ofte til noe lettere enn bunad når vi kommer hjem fra byen. I år ligger det ikke an til grillvær (12 grader og overskyet), så da får vi se. Sodd har vi også hatt noen år, det er jo genialt enkelt men forutsetter at man er sammen med folk som forstår seg på det.
__________________
µ 05 07 07
Sist redigert av My : 11-05-25 kl 21:27.
|