Sv: Bruker du tofu i matlagingen?
Opprinnelig lagt inn av Shun, her.
Vinnerlasagne er superdigg! Smaker italiensk, basert på den hellige treenigheten i sofrito; løk, gulrot og stangselleri.
Jeg ser av oppskrifta at den er ganske lik den som jeg selv lager, bare at jeg har mer grønnsaker i. Løk, gulrot og stangselleri bruker jeg alltid i sausen (også når jeg lager med kjøttdeig), og masse hvitløk, basilikum og oregano, en skvett rødvin eller balsamico, og buljong. I vegetarvarianten bruker jeg i tillegg små biter av squash, og av og til blomkål eller små biter av søtpotet, litt varierende ut fra hva jeg har, og linser har jeg også brukt av og til. Og selvsagt hakket tomat, av den dyre sorten. Men har aldri brukt pesto i, kanskje jeg skulle prøve det. I bechamelsausen bruker jeg hvetemel i stedet for maizena. Synes det er mye bedre. Ja, også bruker jeg selvsagt ost. Synes jeg ser jeg slipper unna med å droppe osten.
Den korianderdressingen høres veldig god ut, og passer sikkert til mye, så den må jeg prøve å lage. 
__________________
µ 05 07 07
|