Sv: Spin-off: Hvilken mat bør middagsgjester være forberedt på på forhånd?
Opprinnelig lagt inn av Syrinx, her.
Lutefisk hadde eg spesifisert. Inviterer eg til reker så spesifiserer eg også, då det blir veldig trist for begge partar om nokon blir sitjande å ete brød med smør.
Kabaret og blåmuggost har eg garantert hatt på bordet når eg har hatt gjestar som ikkje et det, men då har dei no berre tatt noko anna. Eg hadde ikkje kome på å servere dei som eigne rettar, men på koldtbord.
Samme her. Kabaret og blåmuggost er da aldri retter helt alene?
I tillegg til lutefisk, skalldyr og pinnekjøtt (kjenner flere som hater pinnekjøtt), så hadde jeg nok sagt fra om bacalao dersom de aldri hadde spist det hos tidligere.
Jeg håper folk som jeg ikke inviterer ofte sier fra dersom de ikke spiser kjøtt. jeg har to venninner som ikke gjør det, men de vet jeg jo om.
__________________
Guttene 02 og 05.
On n'aime que ce qu'on ne possède pas tout entier.
|