Sv: Hva MÅ du ha på/til julefrokosten?
Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.
Med fare for å virke dum:
Hva ER egentlig julefrokost? Og når spiser man den? Julaften? Første dag?
Noen mener 1. juledags frokost. Jeg tenker egentlig alle frokostene i romjula.
Vi har alltid hjemmebakte rundstykker, varm sjokolade med krem og egg av noe slag, vi varierer litt der gjennom romjula. Første dag er det bacon og speilegg.
Jeg lager eller får cabaret og har alltid majones/krem-blanding til det. Det er det bare jeg som spiser. Men det hører med til jul.
Vi har ellers alle pålegg som noen kunne ønske seg:
Sylte
Røkelaks
Reker
(Rødvins-)salami
Diverse kjøttpålegg
5-6 forskjellige oster
Eplegele
Multesyltetøy
Kirsebærsyltetøy
Div. andre syltetøy som vi alltid har i hus.
Påleggssjokolade (dansk type)
Juice, eple og appelsin, kaffe selvfølgelig.
Jeg har sikkert glemt noe.
__________________
Nenne
Storesøster (juli -99), Storebror (mars -02), Lillebror (oktober -04)
|