Vis enkelt innlegg
Gammel 11-07-24, 14:05   #41
Charlie
Licence to thrill
 
Charlie sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2011
Hvor: sentralt Østland
Innlegg: 10.956
Charlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt avCharlie har mye å være stolt av
Standard

Sv: Kake til begravelse

Smør og margarin har ulike bakeegenskaper, ja. Margarin holder "formen" bedre også mens smør er mer temperaturfølsom, så i f.eks. varme vil krem med smør smelte lettere enn margarinkrem, og om man skal ha sprø kaker er margarin bedre. Skjønt smaken på smør synes jeg er bedre. Man kan også blande, f.eks. 50/50.

Sjokolade synes jeg dog er bedre enn kakao, men det kan hende det er noen nyanser der også.

Charlie er ikke aktiv   Svar med sitat