Vis enkelt innlegg
Gammel 12-05-24, 19:46   #10
Malama
Bør lage seg en tittel selv
 
Malama sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 28.823
Malama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt av
Standard

Sv: Håndvask av klær på reise

Om du på ferie ikke her tilgang til vaskemaskin, så er det å løse opp sitronsåpe eller nylonvask i varmt vann, evt gnibrett på flekker i tillegg, og bløyte tøyet og vaske det på godt gammeldags vis, og skylle i rent vann og henge opp.

Har du tilgang på vaskemaskin så tar du bare med (om du ikke har tilgang på det også) litt av den vanlige appen fra vaskerommet ditt.

Når jeg drar på ferie er det to varianter. Hos svigermor, dvs, der bruker vi hennes vaskemaskin og vaskepulver

På camping skyller vi opp for hånd om noe nå vaskes på tur. Vi er i utgangspunktet ikke så lenge på camping og har derfor med oss nok klær til å ha til vi kommer til svigermor, vasker klær den tiden vi er der og har derved rent tøy med oss til noen dager etter vi drar derfra også. Så ikke så stort behov for klesvask på farten.

__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
Malama er ikke aktiv   Svar med sitat