Vis enkelt innlegg
Gammel 07-04-24, 19:55   #11
daffy
Bør lage seg en tittel selv
 
daffy sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 5.475
Blogginnlegg: 17
daffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de flestedaffy er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Hvorfor a-ending i "Samordna opptak"?

Dette er jo egentlig en rant for å avreagere på stresset over at 05-eren virker helt luftlandsatt på hva han skal søke på innen 15. april. Han skal i militæret april 25, så han må vel søke nå og be om utsettelse. Noen som har svaret på spørsmål under her?

- Må 05-ere (russ i vår altså) laste opp vitnemål nå, eller holder det å logge inn på Samordna opptak og prioritere studier der? Eller må han hente ut julekarakterene fra 3. klasse?
- Stemmer det at man kan prioritere 10 studier, men at man kan omprioritere rekkefølgen på studiene man har lagt inn innen 15. april. før 1. juni eller 1. juli? Men mellom 15. april og eventuell frist for omprioritering kan man ikke bytte om på rekkefølgen?

daffy er ikke aktiv   Svar med sitat