Sv: Hva er det til middag? #15
Julaften: Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrotstappe. Øl og akevitt til de voksne, kaldpresset eple eller julebrus til de mindreårige/de som ikke drikker øl. Riskrem med rød saus eller fruktsalat med krem (valgfritt) til dessert.
1.juledag: Ribbe med medisterkaker og julepølse, surkål, rødkål, stekt rosenkål, mandelpotet og ribbefett. Samme drikke som over, og samme dessert (rester).
2.juledag: Ovnsbakt kveitefilet med granateple, pinjekjerner og soyasmør, og hjemmelaget mandelpotetmos. Rødvin til de voksne, vann eller julebrus til de mindreårige. Ingen orket dessert, planen var sjokolademousse.
I dag: Rester av all julematen (reiser bort i morgen og blir til 1. nyttårsdag)
__________________
µ 05 07 07
Sist redigert av My : 28-12-23 kl 00:42.
|