Vis enkelt innlegg
Gammel 16-12-23, 05:24   #40
Malama
Bør lage seg en tittel selv
 
Malama sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 28.681
Malama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt av
Standard

Sv: Hva serverer vi i selskap 2. juledag?

Opprinnelig lagt inn av 007, her.

Altså: Alt er jo hurtigmat om man ikke lager det fra bunnen av. Kok av kjøtt og skrelling og kutting av grønnsaker er absolutt ikke hurtig. En svineknoke må koke i rundt 3 timer, og hjemmelaget fletteloff skal bakes, heves, formes og steikes.

Loff har jeg aldri spist til lapskaus, men for dem av oss som anser det som restemat så er det relativt raskt fordi det kjøttet, det er tilberedt dagen før. Evt eksts kjøtt er gjerne pølser dersom det var litt lite. Det meste av grønnsaker er også restet, men kanskje skreller man et par poteter og kutter opp og begynner å koke på mens man kutter opp resten.

Det er ikke direkte hurtigmat for meg. Men det er typisk "mandag, når vi har hatt "kjøtt med potet og saus" på søndag"-mat. Restemat.

__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
Malama er ikke aktiv   Svar med sitat