Vis enkelt innlegg
Gammel 28-11-23, 08:13   #36
My
Semiaktiv
 
My sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Trondheim
Innlegg: 28.759
My har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme omMy har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Er advent byttet mot tidlig jul?

De viktigste adventstradisjonene her, bortsett fra kalenderen, er en lang stige med 24 trinn som henges opp, som har en nisse som flyttes opp ett trinn for hver dag, og stadig kommer nærmere toppen. Pepperkakehus, og juletrehogst siste helga før jul.

Og før ungene ble for store og begynte å fly rundt på treninger og andre unødvendige greier spiste vi kveldsmat med levende lys, og høytlesning fra en eller annen bok. I starten var det Pulverheksa og Julenissen, men etter hvert avanserte det til "Alle tiders julespill" av Barbara Robinson. Som ungene lo seg fillete av hver gang. Lyset har vi fortsatt da (datolys), men nå tennes det under middagen i stedet.

__________________
µ 05 07 07
My er aktiv nå   Svar med sitat